Російській співачці Монеточці обмалювали двері після антивоєнних висловлювань

Нещодавно знаменитість визнали "іноагентом".

Російська співачка Монеточка розповіла про цькування на свою адресу після антивоєнних висловлювань. Знаменитість зізналася, що їй обмалювали двері квартири, а також почали активно обговорювати в пропагандистських пабліках.

"Я висловлююся проти війни вже 10 місяців, але "хвиля праведного хейту" наздогнала мене тільки в останній тиждень. Почалася різко і якось "штучно", рівно за два дні до іноагенства - тут і одночасні висловлювання відразу декількох висловлювачів, і купа статей в Z-пабліках, які раніше майже на мене не звертали уваги, і сюжети по ТБ, і обмальовані двері моєї квартири. Здається, в історії хтось вже залишав "ганебні" мітки на дверях будинків чужинців, не пам'ятаєте, хто це був?" - написала знаменитість у своєму блозі.

Монеточка заявила, що подібні дії на її адресу не змінять її позицію. Також вона підкреслила, що її близькі люди не відвернулися і не перестали спілкуватися після всього сказаного. 

"Якщо ви намагаєтеся показати, як мене всі навколо ненавидять, то я вам все одно не повірю. Жоден з моїх близьких друзів або колег по цеху не відвернувся від мене, я відчуваю стільки підтримки, скільки ніколи не відчувала раніше... А ще з нашого з Ванею благодійного збору на гуманітарну допомогу українцям, більше ста тисяч євро прийшло від наших слухачів саме з Росії". 

Артистка додала, що її совість чиста, тому вона продовжує робити те, що робила:

"Ніяких альтернативних всесвітів з їхніми вічними "якби", ніяких перемоток на вісім років... Зараз ми тут. І тут мирні українці гинуть у власних квартирах від рук путінської армії. Ховайтеся за метафорами, згадуйте відповідні цитати великих людей, корчіть пики, малюйте на дверях, вигадуйте факти... Але я, і тисячі таких як я, як і раніше проти".

Нагадаємо, нещодавно російську артистку Монеточку визнали "іноагентом" після її висловлювання на концерті в Литві. Там вона вийшла на сцену з біло-синьо-білим прапором - його використовують протестувальники проти війни. Співачка сказала: "Росія буде вільною. Слава Україні. Живє Білорусь".

Вас також можуть зацікавити новини: