Найяскравіші романи Ді Капріо з молоденькими дівчатами: любить актрис і моделей

Актор міняє дівчат, немов рукавички.

Актор Леонардо Ді Капріо відомий своєю пристрастю до молоденьких моделей. Зірка завжди обирає собі найкрасивіших дівчат, порахувати всіх, з ким він крутив романи, навряд чи реально.

УНІАН зібрав найяскравіші романи Ді Капріо. У його "послужному списку" є як маловідомі моделі, так і голлівудські актриси з моделями.

Хелена Крістенсен

З датською моделлю Ді Капріо крутив роман в 1990-х роках. Тоді ще він був не такий популярний, адже небувалу славу він отримав тільки після прем'єри "Титаніка". 

Бріджит Холл

З моделлю Бріджит Холл Ді Капріо крутив роман в 1994 році. Дівчині було 20 років, актор старший за неї на чотири роки.

Кейт Мосс

У 1994 році Ді Капріо також зустрічався з Кейт Мосс. Вони пробули разом лише кілька місяців. Однак подейкують, що саме після Мосс Ді Капріо став все частіше обирати білявок. 

Наомі Кемпбелл

У 1995 році Ді Капріо крутив роман з супермоделлю. Однак їхні стосунки тривали недовго. Актор і його колишня обраниця зуміли зберегти дружні стосунки. Вони часто проводять час разом.

Жизель Бюндхен

Зірка Victoria's Secret вважається єдиною жінкою, яка зуміла терпіти Ді Капріо так довго. Їхні стосунки тривали п'ять років, за цей час в ЗМІ з'являлося чимало чуток про те, що актор зраджує свою обраницю. У підсумку, у Бюндхен урвався терпець.

Блейк Лайвлі

Після розставання з Бюндхен Ді Капріо міняв дівчат, немов рукавички. Преса не встигала стежити за бурхливим особистим життям актора. Однією з найяскравіших пасій Ді Капріо в той період стала Блейк Лайвлі. З нею він зустрічався з червня по жовтень 2011 року.

Ріанна

Виявляється, Ді Капріо крутив романи не тільки з моделями і актрисами. Одного разу його помітили в компанії співачки Ріанни, це було в 2016 році. Сам Ді Капріо цей роман не коментує, та й ЗМІ не вдавалося зробити фото, яке точно б довело факт їхніх стосунків.

Джіджі Хадід

За чутками, Ді Капріо і Джіджі Хадід намагалися побудувати відносини в 2022 році. Восени минулого року вони познайомилися, ЗМІ стверджували, що між ними спалахнули справжні почуття. Однак незабаром стало відомо, що цьому роману, як і всім іншим, не судилося проіснувати довго. 

Ді Капріо продовжує крутити інтрижки з моделями і зараз. Відомо, що наприкінці минулого року він ходив на побачення з молоденькою українською моделлю Марією Береговою, а після цього його "застукали" на побаченні з 23-річною дівчиною.

Вас також можуть зацікавити новини: