Скандальний Єфремов попросив "скостити" йому термін за підтримку вбивств українців

Михайло Єфремов звернувся до Верховного Суду.

Скандальний російський актор Михайло Єфремов, який відбуває покарання за смертельну ДТП, попросив скоротити йому термін ув'язнення за підтримку війни в Україні.

Про це адвокат Єфремова Петро Хархорін розповів виданню Mk.ru.

За словами адвоката, Єфремов вже відбув у в'язниці практично 22 місяці. За весь цей час на нього не було ніяких скарг. Крім того, він звернувся до Верховного Суду з проханням скоротити Єфремову термін відбування в колонії, бо у актора погане здоров'я і троє дітей.

Втім, Єфремов вже неодноразово просив суд "скостити" йому термін, але щоразу отримував відмову. Цього разу, Для більшої переконливості, він вирішив висловитися на підтримку путінського режиму і підтримав війну в Україні.

"Я по життю проти будь-яких конфліктів. Але я прекрасно розумію, що у керівництва нашої країни не було іншого виходу і тому позитивно ставлюся до того, що відбувається зараз", – заявив Єфремов.

Як повідомляв УНІАН, відомий російський актор Михайло Єфремов потрапив у ДТП у центрі Москви. Актор на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, проїхавши подвійну суцільну і врізався у вантажний автомобіль. Повідомлялося, що важку травму отримав чоловік, в автомобіль якого врізався Єфремов. Суд засудив актора до 7,5 років тюремного ув'язнення.

Вас також можуть зацікавити новини: