Михайло Єфремов потрапив у ДТП в центрі Москви / фото УНІАН

Щодо російського актора Михайла Єфремова, який потрапив у ДТП в центрі Москви, порушено кримінальну справу.

Про це повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на МВС Росії.

"Порушено справу стосовно водія іномарки за частиною 2 статті 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів)", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте також19-річна донька російського актора Михайла Єфремова зізналася в бісексуальності

Санкція даної статті передбачає до семи років позбавлення волі.

За словами глави прес-служби московської поліції, Єфремов був затриманий на місці події і відправлений на медичний огляд на предмет наявності алкоголю в крові. Пізніше експертиза підтвердила, що актор був п'яний.

На відеозапису, який опубліковано в Twitter, видно, як один із автомобілів (імовірно, ним керував Єфремов) рухається внутрішньою стороною Садового кільця, виїжджає на зустрічну смугу і врізається на повній швидкості в автомобіль "Лада", який їде назустріч.

Постраждалий водій був доставлений у важкому стані в НДІ ім. Скліфосовського. За даними російських ЗМІ, він працював кур'єром у компанії з доставки їжі.

Джерела в правоохоронних органах повідомили, що він отримав шок третього ступеня, відкритий перелом стегна, перелом ребер та закриту черепно-мозкову травму.

Повідомляється, що Єфремов не постраждав.

Як повідомляв УНІАН, відомий російський актор Михайло Єфремов потрапив у ДТП в центрі Москви. Актор на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, проїхавши подвійну суцільну і врізався в автомобіль. Повідомлялося, що важку травму отримав чоловік, в автомобіль якого врізався Єфремов.