Співачка Злата Огнєвіч показала фото з весілля

Артистка погуляла на одному з найважливіших свят в житті її сестри.

Українська співачка Злата Огнєвіч виклала в Instagram-stories красиві кадри з весілля. Фанати могли на секунду подумати, що це вона виходить заміж. Однак під вінець пішла її сестра. 

"Цей день настав", - написала Злата Огневич у своєму блозі. 

Урочистість відбулася в п'ятницю, 24 червня. На захід запросили тільки найближчих - батьків і друзів. Під вінець Юлію вів батько Леонід. З перших днів повномасштабної війни в Україні чоловік не зміг стояти осторонь і, попри свій вік (67 років), пішов допомагати своїй країні в гарячих точках.

Оскільки за фахом він хірург, то зараз базується в Харкові - оперує поранених українських бійців. Мабуть, на весілля молодшої дочки Леоніда відпустили. 

Зазначимо, що сама Злата Огневич ще не вийшла заміж. Вона навіть брала участь в шоу "Холостячка", де хотіла знайти собі пару. У візитці проєкту вона розповіла, що багато партнерів не витримують зайнятості співачки і ще скажений ритм життя. Однак навіть реаліті-шоу не допомогло знайти кохання - з переможцем проєкту Андрієм Задворним Огневич розійшлася через півтора місяця після фіналу. 

Нагадаємо, Злату Огнєвіч продовжує переслідувати божевільний маніяк. Чоловік, на якого раніше співачка вже писала заяву, пише співачці образливі слова.

Вас також можуть зацікавити новини: