Стало відомо, хто поставив скандальний номер для шоу Навки під пісню Соловій

Українська виконавиця розповіла, що режисером став український зрадник.

Днями розгорівся скандал через крадіжку хіта "Тримай" відомої української виконавиці Христини Соловій. Пісню без дозволу використовували в льодовому шоу Тетяни Навки.

Співачка Христина Соловій у своєму Instagram розповіла, що скандальний номер поставив зрадник України Василь Козар.

"Стало відомо, що режисером льодового шоу, для якого вкрали українські пісні, ось цей колишній українець", - повідомила Українка.

Також зірка подякувала шанувальникам за допомогу в пошуку тих, хто вкрав її композицію.

"Ваші репости вже допомогли встановити особу режисера. Не зупиняйтеся і позначайте мене в репостах. І як кожен сантиметр української землі, відвоюємо і відстоїмо свою культурну спадщину", – написала Соловій.

Василь Козар – що про нього відомо

Український хореограф і режисер родом з Мукачева. Він закінчив Київський національний університет культури і мистецтв, а також проходив стажування в США.

Козар виграв у проекті "Танцюють всі", був хореографом" Танців з зірками", ставив один з концертів Тіни Кароль і працювала на конкурсі краси "Міс Україна-2017".

Скандал з крадіжкою пісні "Тримай" - що сталося

Росіяни вкрали пісню української співачки Христини Соловій під назвою "Тримай". Її цинічно перевели на російську і включили під час виступу фігуристки на шоу дружини прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова – Тетяни Навки. 

Пісня прозвучала на шоу "Вечори на хуторі". Під композицію української виконавиці "в образі Одарки" виступила російська фігуристка Каміла Валієва. 

Вас також можуть зацікавити новини: