Суддя "МастерШеф" Мартиновська відверто розповіла про свої стосунки: "Старший на 17 років"

Кулінар розповіла про нового чоловіка та заявила, що "він саме той, кого вона шукала".

Відома українська кулінар та суддя проєкту "МастерШеф" розсекретила подробиці свого особистого життя. Шеф-кухар розповіла, що її новий чоловік старший на 17 років, і він саме той, кого вона так довго шукала.

За словами Мартиновської, їй завжди подобалися високі та старші чоловіки, тому різниця у віці її не бентежить. Однак зірка не розкрила, хто саме її новий обранець. 

"Він такий, як я собі уявляла. Говорять, щоб зустріти свою людину, треба точно знати, яка вона: якого зросту, якого кольору очі, волосся. Для мене було принципово важливим завжди, щоб мій обранець був високого зросту, вищим за мене. Нічого не маю проти низеньких хлопців, просто з чоловіками, які нижчі за мене, почуваюсь гігантом чи динозавром, мені некомфортно. Я вірю в любов між парами будь-якого зросту, але у кожного з нас свої таргани в голові. Ще мені важливо, щоб він був старшим за мене. Я вже мама для Віри і не хочу бути мамою для когось ще. У нас з ним різниця 17 років", – вказала Ольга в ефірі програми "Прокинься з Ектором".

Під час зйомок 13 сезону "МастерШеф" кулінар поділилася, що знайомство з чоловіком відбулося у мережі. Крім того, Мартиновська розповіла, як на нового обранця відреагували її батьки:

Ми з батьками дійшли в наших стосунках до того рівня, що без необхідності не ліземо з питаннями чи порадами, як кому бути. Єдине, що каже мені мама: "Я дуже хочу, щоб ти була щасливою. Навіть не показуй мені та не розказуй, хто це. Просто дай мені знати, що ти щаслива".

Нагадаємо, раніше Ольга Мартиновська вперше назвала ім'я коханого і розповіла про сварки.

Вас також можуть зацікавити новини: