Ольга Мартиновська / Скриншот Instagram

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська розсекретила ім'я свого нового коханого. За словами знаменитості, її обранця звати Руслан, до стосунків із нею він уже був одружений і має дітей.

Показувати свого коханого Мартиновська не поспішає, бо з повагою ставиться до його сімейних обставин.

"Я з повагою ставлюся до нього, його дітей і партнера, з яким він прожив більшу частину життя. Важливо, щоб з усіх боків усе владналося, ніхто не був ображений і душевно поранений. Та й не завжди хочеться великої публічності в особистих питаннях", - розповіла Ольга в інтерв'ю kp.ua.

Відео дня

Вона додала, що вже познайомила свого обранця з дочкою Вірою. У дівчинки, як розповіла Ольга, виникає почуття ревнощів, тому вони з її обранцем поводяться як конкуренти.

Дочка Ольги Мартиновської / Скриншот Instagram

"Віра звикла, що вона мамина улюблена донька і мама належить їй. Вона і каже: "Я чула, що Руслан ображається на тебе, що ти багато працюєш і в тебе немає часу на нього. І що? Я все життя так терплю і то не ображаюся так сильно. А що він? Пару місяців. Нехай потерпить", - поділилася шеф-кухар.

За словами Мартиновської, її щільний графік роботи часто стає приводом для сварок із коханим, бо йому не вистачає часу, проведеного з нею. Тому часом він поводиться як егоїст.

"Я пояснюю, що це тимчасово, щоправда, заспокоїти в мене не дуже виходить. Тому стосунки у нас весь час на пороховій бочці". - зазначила кулінарка.

Нагадаємо, раніше Ольга Мартиновська показала милі фото своєї доньки.

Вас також можуть зацікавити новини: