"Ти нуль": путіністка Распутіна "накинулася" на Пугачову

Співачка заявила, що вона нібито талановитіша за Примадонну.

Російська співачка Маша Распутіна, яка підтримує путінський режим, різко висловилася про Аллу Пугачову. Вона "накинулася" на артистку, говорячи про таланти і титули.

В інтерв'ю для російського телеканалу співачка розповідала про свій день народження, проте не забула згадати і про свою мало не головну конкурентку Пугачову. Распутіній і Примадонні нерідко приписували ворожнечу. З чуток, Пугачова не терпіла конкуренції, а тому не давала іншим артисткам ставати популярнішими за неї.

"Примадонни, королеви, принцеси, імператриці — така фігня, я вам хочу сказати. Або ти справжній, або ти нуль, який придумує категорії", - заявила Распутіна.

Також вона стверджує, що нібито є талановитішою за Пугачову. За словами Распутіної, у неї зовсім інший голос.

"У мене неповторний голос, я співаю на розщепленні зв'язок, володію кількома техніками співу, а Пугачова тільки одним. Голос, артистичність, зовнішність - все різне", - додала путіністка.

Що Маша Распутіна говорить про війну

Російська співачка не засудила кремлівський режим. У грудні 2022 року вона висловилася про повномасштабну війну в Україні, яку розв'язала країна-агресорка. Однак тоді Распутіна лише скаржилася, що не може відвідати могилу матері, яка похована в Дніпропетровській області.

Крім цього, співачка засуджувала росіян, які не захотіли жити на території країни-агресорки на тлі повномасштабної війни. Тоді Распутіна закликала "розстрілювати зрадників".

Вас також можуть зацікавити новини: