Відома американська акторка одягла на "Оскар" сукню від українського бренду

Вона отримала чимало компліментів за своє вбрання.

У Лос-Анджелесі пройшла 96-а премія "Оскар" Американської кіноакадемії. Для цієї події зірки завжди обирають найкращі вбрання.

Так акторка Ліа Льюїс, яка була голосом головної героїні мультфільму "Стихії" та грала у фільмі "Джордж", теж не була виключенням. Вона з'явилася на "Оскарі" у розкішній рожевій сукні від українського бренду "Lever Couture".

Акторка доповнила свій образ ніжними мінімалістичними прикрасами та активно позувала перед камерами, збираючи безліч компліментів. 

Що відомо про сукню від українського бренду

"Lever Couture" був заснований українським дизайнером з Одеси Лесею Верлінг'єрі. Бренд також працює в Лос-Анджелесі.

Рожева сукня, яку побачили на "Оскарі", вперше була представлена у колеції "Lever Couture" у 2023 році на тижні моду у Нью-Йорку. Вона має назву "Швидкість емоцій". Вбрання створене з нашарування стрічок із напівпрозорого матеріалу та має невеликий шлейф.

До речі, Ліа Льюїс не перша зірка, яка обирає на найпрестижнішу кінопремію світу сукню від українського бренду. У 2023 році на "Оскарі" 2023 нігерійська співачка Tems теж була у вбранні від "Lever Couture". А раніше українські дизайнерські речі були помічені на Леді Гагі, Гайді Клум, Дженніфер Лопес та інших знаменитостях. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що акторка Емма Стоун оконфузилася на "Оскарі". У її сукні розійшлася блискавка. 

Вас також можуть зацікавити новини: