Віра Кекелія розсекретила стать другої дитини (відео)

Співачка та акторка "Жіночого кварталу" поділилася деталями своєї вагітності.

Співачка та актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розповіла, як дізналася про другу вагітність, як прийняла цю новину в такий непростий час та ексклюзивно розсекретила стать другої дитини. Своїми емоціями жінка поділилася в інтерв'ю програмі "Сніданок з 1+1". 

Віра каже - підсвідомо відчула, що при надії, адже одного разу прокинулася вночі від того, що придумувала ім'я дитині. Тоді ще про вагітність не було відомо. 

"Дізналася я вночі, коли я прокинулася від того, що перебираю імена дітей. Я себе зупинила і думаю: що таке, що взагалі відбувається? Чого це серед ночі я просинаюся і починаю думати над ім'ям дитини? Я зрозуміла тоді, що щось в нашому житті буде цікавеньке. За кілька днів зробила тест, дві смужки", - розповіла Віра. 

Її чоловік, музикант Роман Дуда, сприйняв звістку про поповнення в родині дуже радісно і тепер ще більше дбає про свою дружину. 

"Коли ми чекали Ваньку (першу дитину), безумовно, була радість, але я це якось сприйняв як належне. Все класно, так і має бути. Те ж саме було і на другий раз", - розповів музикант Роман Дуда.

Подружжя розповіло, що Віра вагітна хлопчиком. Кекелія поділилася, що про вагітність дізналася ще до 24 лютого, однак в той час про можливу загрозу повномасштабної війни вже багато говорили. 

"Найголовніше і найцінніше - це нове життя. Тому мене нічого не може злякати, аби лише це нове життя з'явилося на світ. Ми дуже раді", - розповіла акторка. 

Кекелія додала, що 24 лютого була в Києві. Через постійні обстріли була вимушена з родиною виїхати на захід України. Вона каже, що дуже переймалася через дорогу, бо у її стані було дуже важко проводити багато часу в машині. Зараз вони знаходяться в Україні.

Нагадаємо, Кекелія у своєму Instagram оприлюднила знімки, на яких позує вже з великим животиком. Разом з нею на фото постали чоловік, співак Роман Дуда і маленький син, який народився у пари в 2020 році.

Вас також можуть зацікавити новини: