"Все набагато страшніше": відомий український співак розповів історію про Стаса Михайлова

За словами Кричевського, путініст "злизав" його образ.

Український музикант, відомий своїм хітом "Кияночка", Гарік Кричевський розповів про часи, коли на сцені з'явився російський співак Стас Михайлов. 

Відомо, що вони пишуть пісні в одному жанрі, тому в якомусь плані вони були конкурентами. Однак, як розповів Кричевський в інтерв'ю УНІАН, йому нічого було ділити з Михайловим, тому що останній просто "злизав" його образ.

"Все набагато страшніше. Стас Михайлов з'явився на сцені років на 20 пізніше за мене. Більш того, деякий час він виглядав так само, як і я. Він просто "злизав" мій образ. Тому нас навіть плутали. Це був жахливий період мого життя, коли мене плутали зі Стасом Михайловим. Потім він змінив стиль, я постарів, і все пройшло", - з гумором розповів Гарік.

Варто відзначити, що Гарік Кричевський завжди був за Україну. З перших днів великої війни він засудив злочинний режим Кремля і висловив підтримку своєму народу.

А ось Стас Михайлов навпаки став путіністом. Він всіляко підтримує повномасштабне вторгнення, яке забрало життя тисячі українців. Він виступає за геноцид нашого народу і часто їздить до окупантів.

Нагадаємо, раніше Гарік Кричевський відповів, чому не пішов на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: