"Я дуже вдячна лікарям": співачка Камалія перенесла серйозну операцію

Жінка розповіла, що вже не чула на ліве вухо.

Українська співачка Камалія розповіла, що їй нещодавно зробили серйозну операцію, адже вона вже не чула на ліве вухо. Жінка опублікувала в Instagram відео з лікарні та подякувала усім медикам, які її врятували. 

"Я дуже вдячна лікарям Олександрівської лікарні, які дуже багато зробили для мене. Ковід, проблеми з нирками… І завжди я знала, що справжні професіонали Олександрівської лікарні допоможуть! Як і цього разу доля привела мене до них із діагнозом "травматична перфорація барабанної перетинки", - написала Камалія. 

Як зараз почувається співачка - вона не зазначила, проте додала, що дуже вірить у позитивний результат хірургічного втручання. 

"Сподіваюся, що знову чутиму на ліве вухо, як раніше. Дякую Богові і хірургу від Бога за чудово зроблену операцію!" - сказала Камалія. 

Жінці активно почали писати прихильники та бажати швидкого одуження в коментарях. 

Нагадаємо, нещодавно екс-суддя проекту "МастерШеф" Тетяна Літвінова теж перенесла складну операцію. Вона не розповіла усі подробиці, але тільки зазначила, що у неї було новоутворення, від якого потрібно було терміново позбавитися. 

Вас також можуть зацікавити новини: