"Я її попереджав": Джеджула розповів, чому вимагає від екс-дружини через суд 1 гривню

Нещодавно Юлія Леус заявила, що їй прийшла повістка до суду.

Шоумен Андрій Джеджула подав до суду на колишню дружину Юлію Леус. Таким чином він намагається довести, що не ображав її в шлюбі і не застосовував фізичну силу. Ведучий, який зараз волонтерить для армії, розповів, що екс-кохану про свої плани подати до суду попереджав заздалегідь. Цим він поділився в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

"Я не хочу про це говорити зараз. Я вже багато разів розповідав історію, дуже багато неприємних речей про мене сказано і я багато разів попереджав. У корпоративному сегменті на мене це вплинуло, були відмови (співпрацювати, - ред). Я мільйон разів говорив, що треба закінчувати про це говорити, тим більше, коли ти говориш неправду. У мене є своя точка зору. У мене є позов на 1 гривню. Це було ще до війни, але довго все розглядається", - розповів Джеджула. 

Він зазначив, що попереджав колишню дружину про те, що готує такий позов. Андрій підкреслив, що всі судові витрати оплатить сам. 

"Але є маленький нюанс - якщо суд доводить, що це все неправда, їй потрібно буде спростувати цю інформацію, і сказати, що було завдано шкоди честі, гідності та репутації. Ось і все. Більше нічого", - резюмував Джеджула.  

Нагадаємо, блогер Юлія Леус розповіла, що отримала від екс-чоловіка і шоумена Андрія Джеджули повістку до суду. Так він вирішив довести, що не піднімав руку на неї, будучи в шлюбі.

Також УНІАН писав, що Джеджула пригрозив шахраям, які наживаються на війні.

Вас також можуть зацікавити новини: