"Якесь л*йно": Петрожицька поскаржилася на "Нову пошту" (відео)

Зірка "Папіка" розповіла, що їй не видали посилки, адже їх нібито "хтось вже забрав".

Українська актриса Дар'я Петрожицька поскаржилася на "Нову пошту". Зірка серіалу "Папік" розповіла про те, що вона не одразу змогла отримати свої посилки, на які дуже чекала. 

"Нова Пошта - це якесь л*йно, блін. Я її так любила... Зі мною ніколи такого не траплялося. Йшла я за посилочкою... Заходжу на "Нову пошту", і мені віддають одну посилку, яку я маю передати. А щодо другої посилки, на яку я чекаю, вони кажуть: "Ви її вчора забрали", - розповіла в Stories Петрожицька.

На пошті їй повідомили, що "отримувач" вже нібито забрав посилки. Звісно, актриса обурилася, адже отримувачем є вона, проте їй нічого не віддали. За словами Петрожицької, вона чула багато скарг про "Нову пошту", проте вперше стикнулася з такою проблемою.

"Мені буквально одразу відповіла "Нова пошта", і пообіцяла мені допомогти в моїй ситуації. Як кажуть, побачим-побачим", - згодом пожартувала Петрожицька.

Вже вранці виявилося, що "Новій пошті" вдалося вирішити ситуацію. Щаслива актриса показала посилки, які вона не могла отримати. Проте чому саме сталася така помилка та чи віддали б їй посилки, якби вона не була зіркою - невідомо.

Нагадаємо, зірка "Папіка" Петрожицька повернулася до України на початку лютого. До цього вона перебувала у Німеччині. 

Вас також можуть зацікавити новини: