Який вигляд має дружина головного розвідника України Буданова (фото)

Кирило Буданов щасливо одружений з Маріанною Будановою.

Головний розвідник України Кирило Буданов став ще одним крашем мільйонів жінок. Він не тільки красивий собою, але і сміливий боєць, який захищав нашу країну на сході ще в 2014 році.

Кирило Буданов - хто це

Відомо, що Буданов закінчив Одеський інститут сухопутний військ. У 2014 році він не зміг залишитися осторонь від війни на Донбасі, тому прийняв рішення захищати рідну країну на передовій. Буданов навіть мав бойові поранення.

У 2019 році на Буданова було скоєно замах. Зловмисники підклали під його автомобіль міну, яка в результаті вибухнула. На щастя, Буданов залишився живий, а Голосіївський районний суд Києва засудив двох громадян Росії до 7 і 8 років ув'язнення.

5 серпня 2020 року президент України Володимир Зеленський призначив полковника Буданова начальником Головного управління розвідки Міноборони України. У квітні 2022 року він отримав звання генерал-майора. 

Кирило Буданов - особисте життя

Але, звичайно, українок цікавлять не тільки його заслуги перед батьківщиною, а й сімейний стан. Виявляється, Буданов щасливо одружений з Маріанною. Про пару мало інформації в мережі, бо вони не ведуть соціальні мережі.

При цьому відомо, що його дружина балотувалася в депутати від партії Віталія Кличка "Удар". Палка брюнетка говорила про те, що хоче зробити Київ європейською столицею.

Нагадаємо, раніше Потап після семи місяців за кордоном розповів, як рвався на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: