"Ми купили Вагнер": зірки регочуть з громадянської війни у РФ (фото)

Дантес, Єфросиніна, Остапчук та інші вже прокоментували заколот Пригожина.

Українські зірки бурхливо відреагували на заколот у РФ. Громадянська війна, яка налякала росіян, дала початок новій хвилі мемів та жартів. Хто з артистів регоче з бунту - читайте нижче.

Маша Єфросиніна

Ведуча зазначила, що її мозок вже настільки не вірить росіянам, що відмовляється сприймати події у РФ. Єфросиніна писала, що вночі їй було важко спати.

Також ведуча показала реакцію фанів та співачки Даші Астаф'євої, яка зазначила, що росіяни не наважаться щось робити. На думку Єфросиніної, громадяни країни-агресорки бояться висловлювати свою позицію

Ектор Хіменес-Браво

Відомий кулінар та ведучий зазначив, що з цікавістю спостерігає за подіями у РФ. Він пожартував з Путіна, який вже виступив зі зверненням та традиційно замовчував реальну ситуацію. Хіменес-Браво жартує, що у РФ все "йде за планом".

Окрім цього, кулінар нагадав українцям, про що нам не варто забувати. Він показав фрагмент виступу Пригожина, який зазначив, що хоче вбивати громадян нашої країни. За словами Хіменеса-Браво, "хороших росіян" не буває.

Вова Остапчук

Ведучий показав скриншот допису Сергія Притули, який вже став мемом. Нещодавно він відкрив великий збір для ЗСУ. Нині ж усі жартують з того, що "солянка", про яку говорив Притула, виявилася дуже цікавою.

У мережі додали "пояснення" до збору Притули. Користувачі жартують, що насправді ми "купили" ПВК "Вагнер". 

Анатолій Анатоліч

Відомий ведучий розмістив чимало мемів про заколот у РФ. Він жартує з того, що Пригожин виявився "агентом" ГУР. Анатоліч "подякував" мешканцям Москви за реакцію на громадянську війну та додав хештег, у якому висміяв плани РФ "брати" Київ за три доби.

Окрім цього, ведучий розповів, на що він нині сподівається. Анатоліч хоче, аби росіяни "перебили" один одного. "Не підведи", - жартує ведучий, звертаючись до Росії.

Вова Дантес

Співак жартує, що заколот у РФ здивував навіть творців серіалу "Чорне дзеркало". Також він звернувся до росіян. Він жартує, що їм варто сидіти вдома та не вірити "пропаганді".

"І ще, прикиньте, уся ця заварушка тільки через те, що вони всі дізналися, що Козловський нині у ЗСУ, і Винник повернувся", - додав Дантес.

Заколот у РФ - що відомо

Учора, 23 червня, ватажок "Вагнера" Євген Пригожин звинуватив Міноборони РФ в обстрілі своїх найманців. Після цього він почав погрожувати, що "дійде" до Москви. На ранок стало відомо, що "вагнерівці" вже у Ростові. Пригожин вимагає зустрічі з Шойгу, а в Москві вже почали рити окопи.

При цьому Путін вже заявив, що заколот є "зрадою". Прізвища Пригожина за весь виступ президент РФ не згадав жодного разу. 

Вас також можуть зацікавити новини: