Зірка фільму "Красуня на всю голову" вперше розповіла про серйозне захворювання

Жінка дізналася про проблеми зі здоров'ям завдяки хейту.

Американська акторка Емі Шумер, яка відома за комедійними фільмами "Красуня на всю голову", Дівчина без комплексів" та іншими кінороботами, повідомила про складне захворювання. У неї діагностували "синдром Кушинга" - це розлад, який виникає, коли організм протягом тривалого часу виробляє дуже багато гормону кортизолу (більш відомий як гормон стресу). Симптомами його є ожиріння певного типу, рум'янець на обличчі та атрофія м'язів.

Цікаво, що до лікаря жінка вирішила звернутися тільки після того, як її захейтили в мережі. 

"Це була божевільні тижні для мене та моєї родини. Я була змушена зніматися в кіно і в той самий час терпіти хейт в інтернеті. Мені писали, що я змінилася, моє обличчя червоне та набрякле. Але я дякую Богу за ту ситуацію, бо через критику я зрозуміла, що зі мною щось не так", - розповіла Шумер в інтерв'ю для порталу News Not Noise. 

Емі зізналася, що коли вона дізналася про свій діагноз, то думала тільки про таке:

"Поки я знімалася на камеру для свого шоу на Hulu, я також чотири години поспіль перебувала в апаратах МРТ, мені перекривали вени через кількість взятої крові, і я думала, що можу не побачити як росте мій син".

Та коли лікарі виявили, що у Шумер тип захворювання, яке з часом виліковується, жінка була на сьомому небі від щастя. 

"Дізнатися, що в мене такий тип Кушинга, який пройде сам собою і я здорова, було для мене найбільшою радістю, яку тільки можна собі уявити" - сказала вона. 

Зараз Емі почувається краще. 

Що відомо про Емі Шумер

42-річна Емі Шумер - комедійна акторка, сценаристка та продюсерка. Здобула першу популярність, зайнявши четверте місце на шоу "Last Comic Standing" у 2007 році. Потім почала вести свій розважальний проект "Всередині Емі Шумер". Згодом номінувалася на премію "Еммі" за найкращу жіночу роль у комедійному телесеріалі. У 2015 році Шумер була включена до списку 100 найвпливовіших людей року на думку журналу "Time".

Нагадаємо, минулого року у блогера Богдана Буше діагностували "синдром Гійєна-Барре". 

Вас також можуть зацікавити новини: