"Є якась межа": відома українська акторка захейтила колег, які показують пластику грудей під час війни

Жінка не розуміє доречність такого контенту.

Українська акторка Інна Приходько, яка відома за фільмами "Скажене весілля", "Рідня" та іншими кінороботами, висловила в Instagram своє обурення щодо колег, які показують пластичні операції грудей під час війни. Вона наголосила, що такий контент зараз не на часі, а впізнаваність можна отримати іншим шляхом. 

"Виявляється, щоб стати відомою акторкою, треба зробити собі груди. Тоді про тебе точно дізнаються. Чесно, слідкую за деякими псевдоколегами і дивуюся, що тільки людина не зробить заради медійності. То фото з голою дупою, то пластика, то хтось плаче на камеру і витирає соплі хустинкою від Гуччі, але бідкається, як їй важко в цьому житті", - написала Інна.

Потім акторка у програмі "Ранок у великому місті" пояснила, що згадувала у своєму дописі колегу, яка зараз активно займається блогерством. Але про кого саме йшла мова - Інна не сказала. 

"Я подивилася сторіз деяких акторок, які перекваліфікувалися в блогерок. Мене це якось так зачепило. Є якась межа, за яку, на мою думку, заходити не треба. Виставляти ці пластичні операції і так далі – це, як на мене, має безглуздий вигляд, тим більше коли ми живемо в такий час, в час війни", - прокоментувала Приходько. 

Нагадаємо, раніше Інна Приходько жорстко висміяла Оксану Марченко. 

Вас також можуть зацікавити новини: