Зірковий камінг-аут: 6 знаменитостей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією

Все частіше і частіше зарубіжні селебріті вголос говорять про своє особисте життя

Американські знаменитості знають, що оприлюднення свого особистого життя і орієнтації не може завдати шкоди їх кар'єрі, тому сміливо "відкривають штори своїх спалень". УНІАН поділиться кількома прикладами таких сміливців.

Раніше ми розповідали про зірок, які відмінно виглядають в свої роки і, схоже, мають в запасах кілька кілограм молодильних яблук.

Джим Парсонс

Зірка серіалу "Теорія великого вибуху" - яскравий приклад того, як можна на ранок прокинутися знаменитим. Разом з натовпами шанувальників і променями слави прийшли чутки про можливу гомосексуальність актора. 

У 2012-му році Парсонс їх підтвердив - більше 10 років він перебуває у відносинах з арт-директором Тоддом Співаком. У 2017-му пара їх узаконила.

Ендрю Скотт

Підступний і харизматичний Моріарті з серіалу "Шерлок" - одна з найбільш відомих ролей Скотта. Кар'єру свою актор почав ще в 1995-му році, але визнання отримав лише після виходу серіалу.

Скотт ніколи особливо не приховував своєї орієнтації, а в 2013-му році публічно заявив про це. Також сказав, що близькі прийняли його позицію, але більше нічого журналістам дізнатися не вдалося - актор ретельно приховує від преси своє особисте життя.

Крістен Стюарт

Актриса, чий талант вважається воістину унікальним - передати емоції так, як вона, навряд чи кому-небудь під силу, принаймні, з нині живих людей. Чутки про бісексуальність зірки "Сутінків" поширилися відразу після її розставання з Робертом Паттісоном.

Стюарт зустрічалася зі своєю асистенткою Алісією Каргайл, потім з топ-моделлю Стелою Максвелл, а з 2019-го року у неї роман зі сценаристкою Ділан Майєр і, схоже, там все серйозно.

Синтія Ніксон

Чарівна Міранда з серіалу "Секс у великому місті" - персонаж, який полюбився жінкам усього світу, завдяки харизмі і неймовірній енергетиці актриси Синтії Ніксон.

15 років вона прожила в шлюбі з чоловіком, народила двох дітей. Але в 2004 - му році зустріла Крістін Маріоні - соц.працівника, причому, познайомилися жінки вельми нетривіально - на акції протестів. З тих пір Ніксон зізналася собі про свою орієнтацію і не розлучається з Маріоні ні на секунду.  У 2011-му році пара одружилася, у них є спільна дитина. Крім того, Ніксон і Маріоні виховують дітей Синтії від попереднього шлюбу.

Вентворт Міллер

Чарівний красень, який знайшов популярність завдяки головній ролі в серіалі "Втеча". Для багатьох прихильниць став ударом його камінг-аут, який Міллер зробив в 2013-му році.

Актор зізнався, що про свою орієнтацію здогадався ще в юності, і період цей був неймовірно складним для нього. Засудження і агресія оточуючих призвели до того, що Міллер хотів накласти на себе руки, але, на щастя, цього не сталося.

Іен МакКеллен

Актор, який зіграв білого мага в трилогії "Володар кілець", зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації більше 30 років тому. Така заява ніяк не вплинула на його кар'єру, але про особисте життя МакКеллен не поширюється.

Він продовжує боротися за права ЛГБТ, надає матеріальну підтримку і відвідує акції. Енергії у актора не віднімати, незважаючи на те, що йому вже 82 роки.

Вас також може зацікавити: