Зірки які молодо виглядають / фото Оля Полякова, Instagram

Знаменитості часто вражають фанатів молодим зовнішнім виглядом і підтягнутою фігурою в почесні роки. Деякі зірки зовсім не змінюються з віком і виглядають точно так же, як на початку кар'єри. Інші завдяки дорогим косметичним "старіють красиво" і виглядають набагато молодшими за реальний вік.

Відео дня

Раніше УНІАН розповідав, які зірки зіпсували свою зовнішність у гонитві за молодістю.

Софія Ротару

Софія Ротару / фото instagram.com/sofiarotaru.official

Радянська і українська актриса Софія Ротару є улюбленицею кількох поколінь. Не можна сказати, що вона зовсім не змінилася з віком. Але у свої 74 роки Ротару виглядає приголомшливо. Секретом своєї молодості Ротару називає сувору дієту і догляд за шкірою. За деякими чутками, Ротару також робила операції на щоках і шиї – саме ці місця найбільше видають вік.

Райан Гослінг

Головний красень Голлівуду ніби застиг у часі. У сорокарічному віці в актора не видно жодної зморшки або сивого волоска. Гослінг як і раніше залишається одним з секс-символів Америки і не збирається поступатися цим титулом молодшим акторам.

Райан Гослінг / кадр з фільму "тільки бог простить"

Джаред Лето

Джаред Лето / instagram / jaredleto

Мабуть, єдина зміна в зовнішності зірки за минулі роки – більш густа борода. Фанати Джареда не раз помічали, що їх кумир нібито зовсім не старіє. У віці майже 50 років у музиканта зовсім немає зморшок, а його тіло збереглося в прекрасній формі.

Ольга Сумська

Ольга Сумська / фото instagram.com/olgasumska

Українська актриса і телеведуча Ольга Сумська досі відома під прізвиськом "Роксолана", хоча знімалася в однойменному серіалі 25 років тому. Зараз актрисі 55 років, але виглядає вона значно молодше. Актриса зберегла молодість шкіри і стрункість фігури. Вона досі активно знімається у фільмах і телепроектах.

Оля Полякова

Оля Полякова / фото instagram.com/polyakovamusic

Яскрава і епатажна Оля Полякова нічим не видає свій вік – 37 років. Оля абсолютно не соромиться позувати в купальниках і обтягуючих нарядах, і показувати фото без макіяжу. Адже її шкіра і фігура практично бездоганні.

Шерон Стоун

Шерон Стоун / фото Instagram.com/bazaarindia

Складно повірити, що американській актрисі і колишній моделі вже 63 роки. Краси і сексуальності в ній нітрохи не менше, ніж на самому початку кар'єри. За словами актриси, вона не робить нічого особливого для збереження молодості. Вона вважає, що зморшки та інші недосконалості лише додають їй чуттєвості.

Вам також може бути цікаво: