Ви навіть не здогадувалися, чому не можна носити капронові колготки під джинси

Як виявилося, шви колготок помітні під обтислими брюками.

Капронові колготки - це елемент базового гардероба кожної жінки, бо вони поєднуються з усіма стилями одягу. Більш того, взимку ми часто надягаємо їх під джинси. Але, як з'ясувалося, це не завжди доречно.

Раніше УНІАН розповідав, що варто придбати кожній дівчині, а сьогодні ви дізнаєтеся, чи можна надягати колготки під штани і чим можна замінити капронові колготки.

Як би дивно це не звучало, але стилісти не рекомендують носити капронові колготки під джинси і штани з кількох причин. Одна з них - шви колготок помітні під обтислими брюками. Також варто враховувати той факт, що тоненькі колготки вас не зігріють, а якщо ви одягнете більш щільні, ваші ноги візуально будуть здаватися більшими.

Тому стилісти в один голос сурмлять, що капронові колготки під джинсами - табу. Їх можна замінити на вовняні колготки або на флісі. Вони ідеально будуть поєднуватися з зимовими теплими сукнями, шортами і спідницями. Також матимуть симпатичний вигляд під кюлотами (широкі штани). 

Зверніть увагу і на високі шкарпетки, гольфи, термобілизну. Все це дозволить вам зігрітися в холодну пору року і в той же час мати стильний вигляд. 

А ось капронові колготки все ж краще носити влітку і восени під легкі повітряні сукні. Так ваш образ буде жіночним і привабливим.

Раніше УНІАН назвав найстильніші чоботи на зиму 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: