Чоботи / фото ru.depositphotos.com

Відомий дизайнер Андре Тан розповів, які чоботи будуть в тренді цієї зими. Серед безлічі моделей він виділив чоботи-труби, чоботи-панчохи, челсі, жокейські чоботи і взуття на платформі.

Чоботи-труби

Від звичної моделі взуття вони відрізняються тим, що у них немає блискавки із застібкою і ширина халяви рівномірна по всій довжині. Комбінуйте з класичною вечірньою сукнею і шубою або вузькими брюками з кардиганом.

Відео дня
instagram.com/andre_tan_official

Чоботи-панчохи

Чоботи-панчохи дозволять візуально зробити ноги стрункішими. Вони ідеально поєднуються з трикотажними сукнями, міні-спідницями і навіть шортами.

instagram.com/andre_tan_official

Челсі

"Черевики-челсі не здають позиції ось уже який сезон - раджу носити і зі спідницями, і з сукнями, і з широкими брюками, і зі скінні. Це коротка модель черевиків, як правило, з круглим носом. Абсолютна хітяра - челсі з квадратним мисом, як на показах Tod's, Ferragamo і Jil Sander", - говорить Андре Тан.

instagram.com/andre_tan_official

Жокейські чоботи

Дизайнер зазначає, що кінна естетика не поступається своїми лідерськими позиціями. А якщо взути їх разом з повітряною сукнею, стьобаною курткою або легінсами, то ви будете головною зіркою на вулицях вашого міста. До того ж вони відмінно підходять і під офісний стиль.

instagram.com/andre_tan_official

Чоботи на платформі

Після гучних "туфель ляльки Bratz" від Versace в моду знову повернулася платформа. Дизайнери експериментують не тільки з босоніжками, але і з чобітьми.

instagram.com/andre_tan_official

Нагадаємо, раніше Андре тан назвав наймодніші шапки на зиму 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: