Пальто / depositphotos.com

Серед жінок дуже багато шопоголіків. І погодьтеся, що найчастіше ми купуємо не ті речі, які нам необхідні, а ті, до яких просто лежить душа. А ось коли справа доходить до підбору "лука" - ступор. Виявляється, що кофта не підходить під джинси, або пальто не поєднується з взуттям. До речі, раніше ми розповідали, як правильно носити біле взуття взимку.

Зараз же ви дізнаєтеся, які речі повинні бути у кожної жінки і як зібрати базовий гардероб 2022.

Пальто

Пальто - це класичний верхній одяг. Воно повинно бути дорогим і стильним, адже його можна поєднувати з різними стилями. Вибирайте пальто з якісного матеріалу, який дозволить вам не тільки зберегти тепло, але і додасть вашому образу дорожнечі. 

Відео дня
Пальто / колаж з фото

Взуття

Правило, яке повинна знати кожна модниця: класика завжди в тренді. Пам'ятайте про це при підборі взуття. Зараз в тренді чоботи-труби, челсі, жокейські чоботи, чоботи-панчохи. Ідеальним варіантом буде однотонне взуття, яке ідеально виглядає з однотонним кашеміровим пальто.

Взуття / колаж з фото

Джинси

Джинси варто також вибирати з якісного деніму, адже якщо ви заощадите, можете злякатися речі після першого ж прання. Напевно, у вас колись була ситуація, коли джинси "осідали" на вас, з'являлися потертості. Щоб уникнути неприємних наслідків, вибирайте дорогі і якісні джинси. І пам'ятайте, що краще одна хороша річ, ніж 10 - неякісних.

Джинси / колаж з фото

Сумка

Аксесуари завжди повинні бути дорогими. Це ж стосується сумок. Купіть одну базову сумку, яку зможете носити як з офісним стилем, так і з casual або спорт-шиком. На ринку представлено масу варіантів, справа тільки за вашими смаковими уподобаннями.

Сумка / колаж з фото

Годинник

Ще один аксесуар, на якому не можна економити - годинник. Саме завдяки годиннику ви можете продемонструвати свій статус. А якщо вибрати його з якісного водонепроникного матеріалу, то прослужить він вам дуже багато років. Щоб завжди бути в тренді, звичайно, краще віддавати перевагу класиці.

Годинник / колаж з фото

Нагадаємо, раніше дизайнер Андре Тан розповів про тренди майбутнього зимового сезону 2022-2023. Він виділив кілька фасонів курток, пуховиків і пальто, в яких ви точно не залишитеся непоміченою на вулицях свого міста.

Вас також можуть зацікавити новини: