Модне взуття на зиму 2023: ці пари точно повинні у вас бути (фото)

Це взуття точно вам сподобається.

З 1 листопада температура повітря почне швидко знижуватися, тому кожному з нас захочеться утеплитися. Пропонуємо вашій увазі п'ять стильних варіантів зимового взуття, в якому вам буде і тепло, і красиво.

Дутики

Не думайте, що дутики - це дитяче взуття. Насправді, воно ідеально підходить дорослим - як жінкам, так і чоловікам. Головна його перевага в тому, що воно підходить під спортивний і casual стиль, тому вам не доведеться довго думати, що взути. Також це взуття водовідштовхувальне, завдяки чому ваші ніжки не будуть промокати.

Берці

Грубе взуття не виходить з моди вже кілька років поспіль. Воно досить універсальне, тому що його можна комбінувати зі спортивними костюмами, джинсами, спідницями і навіть романтичними сукнями. Залежно від того, який стиль одягу ви виберете, берці можуть додати вам ніжності або характерності.

Ботфорти

Вибираючи ботфорти, ви точно не прогадаєте. Звичайно, ця модель не під все підходить, але якщо у вашому гардеробі більше переважають жіночні речі, то цей варіант саме для вас. Однак важливо враховувати, що в новому сезоні стильно носити ботфорти так, щоб вони були ледь помітні. Тобто під довгі сукні або спідниці.

Челсі

Ще один стильний варіант - челсі. Їх можна носити теплою зимою, коли немає сльоти, дощів і снігу. Тканина, що виділяється на черевиках, може промокнути, через що ваші ніжки замерзнуть. В іншому вони мають дуже стильний вигляд.

Чоботи

Чоботи - це мастхев зимового сезону. Віддавайте перевагу моделям з широкою халявою. Ваша ніжка повинна перебувати в них як в склянці. Тоді це матиме дуже красивий і модний вигляд.

Раніше УНІАН назвав модні пуховики на зиму 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: