У цьому сезоні будуть актуальні п'ять фасонів пуховиків / depositphotos.com

Саме час вже діставати або купувати теплі пуховики, тому що найближчим часом за вікном буде ставати тільки холодніше. Однак будьте обережні з вибором моделі, тому що не всі вони будуть актуальні в новому сезоні.

УНІАН розповідає, які пуховики модні в 2023 році.

Модні пуховики 2023 - п'ять найкращих варіантів

В першу чергу не варто забувати про те, що на піку популярності оверсайз. Від приталених моделей краще відмовитися.

Відео дня
  • Асиметричні пуховики

Головна суть асиметричних пуховиків в тому, щоб капюшон був масивним і єдиним з нижньою частиною. Тобто, він не відділяється від курточки і не виглядає, як окремий елемент. До слова, цей варіант ідеально підійде дівчатам, які бояться холоду, тому що він відмінно зберігає тепло і огортає шию.

  • Короткі пуховики

Якщо ви вибираєте модні пуховики на зиму 2023, то пропонуємо вам придивитися до коротких фасонів. Цей варіант більше підходить для спортивних дівчат, які обожнюють активне життя. Однак і з джинсами він матиме крутий вигляд, особливо якщо ви виберете "момс" або "бойфренди".

Короткий пуховик більше підходить для спортивного стилю / pixabay.com
  • Пуховик в стилі old money

Оld money - це стиль розкоші. Тому логічно, що пуховик повинен мати вигляд на мільйон. Віддавайте перевагу світлим відтінкам і комбінуйте його з взуттям з капсульної колекції.

  • Пуховик-пальто

Стилісти знайшли модні пуховики 2023 для жінок за 50. Це однозначно пуховик-пальто. По-перше, він максимально теплий і затишний, а по-друге, може приховати всі недоліки фігури. Найчастіше їх виробляють з коміром-стійкою і пояском, що підкреслює талію.

  • Металевий пуховик

Зверніть увагу на колір металік або золото. З одного боку вони мають дещо новорічний вигляд, а з іншого - тенденції є тенденції. Якщо хочете блищати на вулицях свого міста, ви знаєте, які наймодніші пуховики 2023 купувати.

Ми розкрили всі карти, на які модні пуховики зима 2023 варто звернути увагу. З ними ви зможете створити масу крутих образів. Головне - гарний настрій, тоді вас прикрасить будь-який одяг.

Вас також можуть зацікавити новини: