Названо найкращий манікюр на короткі нігті в 2023 році

Деякі дівчата переконані, що манікюр на короткі нігті може бути тільки нудним і однотонним. Розповідаємо, як можна урізноманітнити його.

Сьогодні манікюр роблять більшість дівчат і жінок. Це не тільки про особисту гігієну, а ще й про те, як доповнити свій образ і показати стиль, оскільки мода в нейлс-індустрії така ж мінлива, як і в фешн-світі. Розповідаємо, як в 2023 році модно оформити короткі нігті. 

Яскравий помах пензлика

Такий манікюр - дуже простий. Втілити його може практично будь-який майстер. Робиться він дуже просто: на ніготь наноситься база нейтральних відтінків, а поверх пензликом або штампом хаотично наносяться яскраві мазки. Зверху все покривається топом. 

Такий яскравий варіант манікюра - відмінне рішення для теплої пори року, коли яскраві фарби хочеться примножувати в своєму образі. Таке оформлення точно не залишиться непоміченим. 

Мініатюрні малюнки

Якщо нігтик маленький, не варто наносити на нього великі малюнки, наклейки або об'ємні написи - це матиме занадто непрофесійний вигляд. Краще віддати переваги невеликим простим візерункам, лаконічним елементам, мініатюрним написам. Тоді дизайн буде акуратним і ніжним. 

Манікюр в цяточку

Таке стильне рішення прийшло в моду ще в 2021 році. З тих пір кожну весну і літо модниці масово використовують цей тренд. Стилісти прогнозують, що тенденція збережеться ще й у 2023 році.

Якщо йдеться про покриття коротких нігтів або нігтів середньої довжини, то краще обирати матеріал з дрібними вкрапленнями - великі візуально матимуть не дуже доречний вигляд.

Поради з манікюру на короткі нігті

Із занадто яскравими відтінками слід бути особливо обережними - вони можуть візуально зробити нігтьову пластину ще меншою. Не варто використовувати стрази, наклейки або малювати вінзеля. Ідеальний манікюр на короткі нігті - це моноколір з невеликими елементами декорування. 

Нагадаємо, як одягається найстильніша перша леді Олена Зеленська

Вас також можуть зацікавити новини: