Сукні, які зроблять вас тіткою: як не потрібно одягатися цієї весни (фото)

Весна - час модних рішень. Розповідаємо, як обрати собі вдалу сукню і підкорити всіх навколо.

Розповідаємо, які сукні не варто носити в цьому сезоні, щоб не мати старомодний вигляд. До того ж, в будь-якому сезоні такі наряди додають зайві роки і зайву вагу. 

Сукня-халат з дрібним візерунком

Сама по собі сукня-халат може мати хороший вигляд, але є і її не дуже вдалі моделі. Наприклад, така сукня, як на фото, візуально дуже повнить, тому її не варто носити тим, у кого є хоча б трохи зайвої ваги. Вона погано сидить як на низьких, так і на високих жінках. 

Навіть якщо її доповнити поясом, фігура все одно буде мати безглуздий вигляд через мішкуватість. 

Якщо ми говоримо про дрібний візерунок, то він ще більше "розмиває" кордони і дуже старить. Якщо у вашому гардеробі є такий наряд, необхідно якомога швидше його позбутися. 

Джинсова сукня

Такий фасон вже не в моді близько 15-ти років, але його продовжують носити в спробі відродити колишній стиль. На жаль, але це старить, повнить, ще й підкреслює те, що у жінки зовсім немає почуття стилю. 

Від джинсових суконь 2023 року варто відмовитися. Лише деякі їхні варіанти можуть мати гарний вигляд, але це швидше виняток, ніж правило.

Безформна сукня

Це ще один наряд, який з будь-якої жінки зробить справжню тітку, додавши їй 10 років і 10 кг. Безформна сукня псує фігуру, візуально збільшує об'єми, має не дуже естетичний вигляд і зовсім не приваблює. Від неї варто відмовитися. Якщо в гардеробі є ну дуже вже гарна сукня, яку шкода викинути, можна спробувати врятувати ситуацію поясом.

Нагадаємо, як за допомогою одягу схуднути на 10 кг.

Вас також можуть зацікавити новини: