Завжди будете молодими: найкращі стрижки для жінок після 50

У будь-якому віці жінка може виглядати молодо та стильно потрібно лише підібрати правильну стрижку. Стилісти назвали найкращі зачіски для жінок після 50.

Жінкам в будь-якому віці хочеться виглядати гарно та приковувати погляди. Ніхто сперечатися не буде, що зачіска є невід'ємною частиною образу, а часом й головною складовою. Саме за допомогою стрижки можна омолодитися або навпаки додати років. Те, що було гарно в 20 років, в 50 може бути далеко не найкращим варіантом. Не варто засмучуватися, адже є ряд стрижок, які ідеально підійдуть жінкам після 50 та приберуть кілька років.

Піксі

Лідером сучасних омолоджуючих стрижок для жінок після 50 років є піксі. Вона підійде сміливим та зухвалим жінкам, які люблять залишатися в центрі уваги. Стрижка хоч й дуже коротка, але виглядає елегантно та жіночно.

Така зачіска відрізняється нерівними та навіть рваними кінчиками волосся. Вона надає свіжості, а різноманітність варіантів дозволить підібрати свій. Таку зачіску можна зробити асиметричною або з чубчиком, що буде виглядати дуже креативно.

Каре

Ця незмінна класика виглядає однаково добре на жінках в будь-якому віці. Стилісти пропонують безліч варіацій каре, що дозволить задовольнити навіть найрозбещенішу модницю. Жінкам після 50 все ж рекомендується звернути увагу на подовжене або вкорочене каре, різні варіанти з чубчиком або навіть сміливе боб-каре.

Боб

Жінкам в такому елегантному віці відмінно підійде стрижка боб. Ця зачіски така різноманітна, що навіть деколи складно обрати, але грамотний стиліст підбере найкращий варіант в залежності від структури та густоти волосся. Перевагами цієї зачіски є те, що над нею не треба довго чаклувати. Укладання займе лічені хвилини, а радувати буде весь день. Вона відмінно підійде активним жінкам, які не люблять втрачати час даремно.

Каскад

Якщо ж хочеться зберегти довжину волосся, то підійде стрижка каскад. Вона додасть жіночності, вигідно підкреслить риси тадопоможе скорегувати овал обличчя. З такою зачіскою жінка буде виглядати дуже миловидно. Крім того, стрижка додасть об'єму. Ідеально підійде жінкам після 50 з неслухняним волоссям завдяки різній довжині пасом.

Довге волосся

Вік не привід відрізати волосся. Безумовно, короткі стрижки - модно, стильно та елегантно, але не все готові на таку кардинальну зміну образу. Якщо вам не хочеться міняти довжину, щоб виглядати молодше можна лише пограти з багатошаровістю. Довге та пряме волосся візуально опускає обличчя вниз, тому якщо не хочете робити постійно укладку та прибирати волосся від обличчя, то шари ідеальний варіант в цьому випадку.

До речі, американській актрисі Демі Мур вже давно за 50, але вона продовжує красуватися волоссям, довжині та красі якого можна лише позаздрити.

Раніше УНІАН назвав найгірші зачіски для жінок за 50.

Вас також можуть зацікавити новини: