Найгірші зачіски для жінок за 50 / Фото - depositphotos.com

Від зачіски залежить багато чого в образі жінки. Важливо пам'ятати, що з роками діапазон експериментів стає більш вузьким, тому те, що було до лиця, наприклад, 10 років тому, може мати абсолютно безглуздий вигляд сьогодні. Сьогодні ми розповімо про те, які зачіски не варто носити жінкам віку 50+, щоб не старити себе.

Начісування

Цей елемент вінтажного стилю мало того, що вже дуже давно вийшов з моди, так ще й додасть зайвих років. Начісування візуально робить обличчя жінки більш округлим за рахунок невеликого прикореневого об'єму, тому для красунь за 50 він буде невдалим рішенням.

Якщо ви просто хочете надати об'єму вашому волоссю, то варто скористатися стайлером.

Відео дня
Найгірші зачіски для жінок за 50 / Фото - depositphotos.com

Стрижка-їжачок

Подібна стрижка "під хлопчика" - провальне рішення. Раніше з нею експериментували деякі голлівудські зірки, але сьогодні стилісти і перукарі в один голос стверджують: стрижка-їжачок - те, що додасть зайвих років і продемонструє відсутність смаку. Особливо, якщо жінка злегка повненька - в такому випадку дуже коротке волосся буде візуально робити обличчя більш округлим.

Найгірші зачіски для жінок за 50 / Фото - instagram

Рідка "гривка"

"Гривка" або чубчик - це те, що пасує не всім, тому з цим потрібно бути максимально обережним в будь-якому віці. Якщо у вас вже був сумний досвід, то не варто наступати на ті ж граблі. Якщо ви просто хочете експериментувати і поміняти щось у своїй зовнішності, то рідка гривка жінках після 50-ти років має дивний і злегка "колгоспний" вигляд.

Найгірші зачіски для жінок за 50 / Фото - depositphotos.com

Раніше УНІАН розповідав на про що перетворилася жінка, яка колола ботокс 20 років.

Вас також можуть зацікавити новини: