На Тернопільщині через сильні пориви вітру позносило дахи, пошкоджено купол церкви, повалено водонапірну вежу (фоторепортаж)

За попередніми даними, внаслідок інцидентів травмованих немає.

На Тернопільщині через сильні пориви вітру позносило дахи, пошкоджено купол церкви, повалено водонапірну вежу.

Читайте такожПогода в Україні на тиждень: то різке похолодання зі снігом, то потепління (карта)

Як повідомили УНІАН в центрі пропаганди територіального управління ДСНС в Тернопільській області, 11 березня о 8.40 у місті Чортків на вул.Шевченка зірвало покрівлю з будівлі готелю. Орієнтовна площа покрівлі – 500 кв м. В наслідок події ніхто не постраждав. На місці події працює 3 відділення пожежно-рятувальних підрозділів 6-ї ДПРЧ Управління, оперативна група Чортківського РВ Управління, комісія Чортківської міської ради.

Того ж дня о 9.40 внаслідок ускладнення погодних умов - сильних поривів вітру - в смт. Підволочиськ на вул. Мстислава пошкоджено покрівлю на будівлі Підволочиської районної лікарні. Орієнтовна площа пошкодженої покрівлі – 50 кв м. В наслідок події ніхто не постраждав. На місці події працює, оперативна група Підволочиського РВ Управління, комісія Підволочиської РДА.

Також сьогодні о 9.40 сталося пошкодження шиферної покрівлі даху будівлі 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області на площі 40 м.кв.

А в с. Пилявка Бучацького району внаслідок сильних поривів вітру пошкоджено покрівлю даху місцевої ЗОШ на площі орієнтовно 60 м кв. На місце події виїхала оперативна група Бучацького РВ Управління.

Учора, 10 березня, в с. Поділля Заліщицького району в наслідок сильного пориву вітру зірвало покрівлю з будівлі свинарника ТзОВ «Маяк».

Загальна площа будівлі орієнтовно 2 тис. мкв, знищено половину покрівлі. На даний момент в будівлі проводиться реконструкція, приміщення не діє та не заселене тваринами. В наслідок події ніхто не постраждав. На місці події працює комісія Заліщицької РДА.

© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС

За даними на 11.00 в с. Залісся Борщівського району пошкоджено покрівлю дитячого садка на площі 45 м кв, в с. Ланівці Борщівського району пошкоджено покрівлю місцевої ЗОШ на 35 м кв, в с. Хмелівка Теребовлянського району – покрівлю ЗОШ на площі 40 м.кв., в с. Ілавче Теребовлянського району – купол місцевої церкви, в с. Гумниська Теребовлянського району – покрівлю місцевого будинку культури на площі 30 м.кв.

А в с. Іванівка Теребовлянського району учора внаслідок сильних поривів вітру впала водонапірна вежа.

Нагадаємо, у понеділок, 11 березня, по всій Україні очікується сильний вітер, оголошено штормове попередження.