На Сумщині вирує негода: будинки без даху, пошкоджена залізниця і постраждалі діти

Пошкоджена АЗС та ще ряд нежитлових приміщень у громаді, рятувальники дістають людей з-під завалів.

Через негоду на Сумщині близько 20 приватних будинків лишилися без даху, є постраждалі.

Про це своєму Telegram-каналі повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

"Наслідки непогоди в Бурині станом на 18:50. Близько 20 приватних будинків лишилися без даху. Є сильно зруйновані хати. Пошкоджена АЗС та ще ряд нежитлових приміщень у громаді. Рятувальники дістають людей з-під завалів", - зазначив він.

За словами Живицького, наразі відомо про чотирьох людей, які отримали легкі тілесні ушкодження, та про одну жінку, яку госпіталізовано до лікарні.

"Також травмована піврічна дитина, наразі знаходиться в лікарні", - уточнив голова ОВА.

Він додав, що на місці працюють аварійні бригади енергетиків.

"Триває робота по евакуації людей з постраждалих будинків. Самі ж будівлі накривають шифером та плівкою з матеріальних резервів", - уточнив Живицький.

Крім того, як повідомляє "Укрзалізниця", внаслідок негоди на Сумщині пошкоджено залізничну інфраструктуру, затримуються кілька потягів.

"Через негоду та буревій на Сумщині пошкоджено інфраструктуру на ділянці Конотоп - Ворожба. Наші енергетики та колійники вже проводять відновлювальні роботи, але затримки чекають на поїзди: №780 Київ — Суми, №6305 Ворожба — Конотоп", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що можливі затримки у русі потягів, які ще мають відправитися сьогодні у рейс: №805 Харків — Конотоп, №6306 Бахмач — Ворожба.

В "УЗ" закликали громадян стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях.

Вас також можуть зацікавити новини: