У Львові та області оголосили помаранчеву небезпеку

Рятувальники закликають людей буду обережними.

Сьогодні у Львові та Львівській області очікується значне погіршення погоди

"За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України, по всій території області та у м.Львові до кінця доби 21 лютого сильний західний вітер 25 –28 м/с", - повідомили в ДСНС Львівщини.

Як зазначається, через негоду у Львові та області оголошено ІI рівень небезпечності, помаранчевий.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

"Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку 101", - повідмили вони.

Справка УНІАН. II рівень - погодні умови небезпечні, несуть реальну загрозу для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується проявляти максимальну обережність при перебуванні у зоні дії погодних явищ.

Сьогодні Україну штормитиме - що кажуть синоптики

На сьогодні, 21 лютого, по всій Україні оголосили штормове попередження. Синоптики попереджають, що в країні вируватиме сильний вітер.

Зокрема, за даними Укргідрометцентру, в Україні очікуються пориви вітру 17-22 м/с, а у західних областях місцями швидкість поривів вітру сягатиме 25 м/с. Через негоду по всій країні сьогодні було оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Вас також можуть зацікавити новини: