У мережі показали наслідки негоди в Києві (фоторепортаж)

Рятувальники багато разів виїзджали на виклики, пов'язані з падінням дерев.

Вчора столицею прокотилася негода. Рятувальники КАРС Київська служба порятунку" здійснили 9 виїздів на локації, де внаслідок грози були повалені дерева. Про це повідомляє Київська міська держадміністрація.

Як повідомляється, до робіт було залучено 11 рятувальників. Наразі чергування оперативних підрозділів триває цілодобово. 

Зокрема, рятувальники виїжджали на вулицю Полярну, що в Оболонському районі, де звільнили від поваленого дерева автівку та розчистили дорогу для проїзду. Також допомога знадобилась на вулиці Олександра Махова, що в Святошинському районі, де дерево впало на авто.

© КМДА
© КМДА
© КМДА
© КМДА
© КМДА
© КМДА
© КМДА

Негода у Києві 2 червня - що відомо

Вдень 2 червня Український гідрометцентр оприлюднив попередження про небезпечні метеорологічні явища у Києві. Синоптики попереджали про грозу, що наближається до столиці та Київської області. У регіоні було оголошено І рівень небезпечності.

Як і прогнозували синоптики, ввечері у низці районів Києва прокотився ураган. Люди чули сильний вітер, грім та бачили блискавки. За даними ЗМІ, через негоду в деяких районах столиці зникло електропостачання.

В КМДА заспокоїли містян, що у столиці вжили заходів, щоб у разі зливи не було підтоплень.

Вас також можуть зацікавити новини: