Міністерство оборони України отримало нових радників

Радники працюватимуть на громадських засадах.

Міністерство оборони України отримало трьох нових радників. Радниками стали Маркіян Лубківський, Василь Мірошниченко та Юрій Сак.

Про це повідомляє МОУ в Facebook.

Відзначається, що Маркіян Лубківський - дипломат, політичний і громадський діяч, Надзвичайний і Повноважний посол України в Хорватії (2006-2009) і Боснії та Герцеговині за сумісництвом (2007-2009). Також був одним з авторів та ініціаторів резонансної "заяви дипломатів на підтримку чесних виборів" у листопаді 2004, яку підписало понад півтори сотні українських дипломатів.

Василь Мірошниченко - партнер компанії CFC Big Ideas, яка спеціалізується на наданні послуг у сфері стратегічних комунікацій. Співзасновник Українського кризового медіа-центру, який працює з березня 2014 року та просуває позитивний імідж України у світі.

Третій новий радник Юрій Сак-партнер компанії стратегічних комунікацій CFC Big Ideas. Член команди Українського кризового медіа-центру з 2014 року, брав участь у розробці та реалізації міжнародних кампаній, спрямованих на протидію російській пропаганді та просування позиції України щодо анексії Криму та російської агресії на Донбасі.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.