Наступне позачергове засідання Верховної Ради відбудеться в середу: розглянуть 14 питань

У порядку денному 14 питань, засідання може тривати 10-12 годин.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявляє, що наступне позачергове засідання Верховної Ради планується вже на 13, а не на 12 травня, як про це йшлося раніше.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам перед сьогоднішнім позачерговим засіданням ВР.

На запитання, чи відбудеться наступного тижня, у вівторок позачергове засідання ВР, Арахамія відповів: "Так. Тільки не у вівторок, а в середу... Поспілкувалися з депутатами, зробили опитування. Не тільки нашої фракції, бо треба мати майже цілий парламент у присутності. Тому що в понеділок вихідний, після понеділка у вівторок буде якась кількість людей, яка не приїде з різних причин. Тому вирішили зробити це в середу, тому що хочемо зібрати максимальну кількість людей в парламенті".

Читайте такожРада може повернутись до звичайного режиму роботи 18 травня

За словами Арахамії, в порядку денному засідання буде орієнтовно 14 питань, зокрема планується Година запитань до уряду та звіт Національного банку.

"Я думаю, що весь день цей займе десь 10-12 годин, ця позачергова сесія... 3-4 години, по мінімуму, це будуть банки. І потім ще 13 питань, серед яких є Година запитань до уряду - це ціла година, потім звіт голови Національного банку і до нього питання - це теж буде, я думаю, що 45 хвилин мінімум, а може, й година. І потім ще 10 законів з обговоренням - це теж 4-5 годин", - сказав Арахамія.

За його словами, за законопроект про банківське регулювання у фракції "Слуга народу" є голоси, аби проголосувати за нього навіть "самостійно".