Екс-депутат Держдуми РФ пояснив, чому прямої капітуляції Росії не буде (відео)

Геннадій Гудков впевнений, що Путін ніколи не передасть владу добровільно

Президент Російської Федерації Володимир Путін не підпише пакт про капітуляцію, тому що у нього є ядерна зброя. Правда, це його не вбереже від своєрідного Нюрнберзького процесу.

Про це розповів колишній депутат Держдуми РФ, опозиціонер Геннадій Гудков в інтерв'ю з російським правозахисником Марком Фейгіним.

"Путін ніколи не передасть владу добровільно. Коли він піде з якихось інших причин, то все обрушиться в Росії. Не тому, що Путін все тримає, це як остання ниточка, на якій висі вантаж, і коли вона перегниє, то все це завалиться", - зазначив політик.

За його словами, Путіна і його оточення від своєрідного Нюрнберзького процесу не вбереже ядерна зброя, тому що влада перейде в інші руки.

"Вони будуть відсторонені від влади і тоді над ними почнеться процес. Прямої капітуляції Росії не буде, тому що є ядерні бомби. Тобто не варто чекати підписання пакту капітуляції. Путіна повалять свої ж, як мінімум, і це станеться в осяжному майбутньому. У них немає іншого варіанту", - підсумував Гудков.

Як раніше повідомляв УНІАН, Російський опозиціонер Геннадій Гудков заявив, що в оточенні диктатора Путіна зараз роздумують, як з" пристойним підсумком " завершити війну в Україні, тим самим "вийти сухими з води".

Вас також можуть зацікавити новини: