Заступник керівника ОП назвав "поганою історією" роботу ресторану Тищенка у карантин

Усі заклади повинні дотримуватися умов карантину, зазначив Тимошенко.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко вважає «поганою історією» скандал, пов’язаний з рестораном депутата «Слуги народу» Миколи Тищенка, який обслуговує VIP-клієнтів попри карантинну заборону.

Про це він заявив в ефірі Україна 24.

Читайте такожЖурналісти знайшли ще один працюючий ресторан під Києвом - його відвідував одіозний депутат Столар

За його словами, усі заклади повинні дотримуватися умов карантину.

«Це погана історія, тому що немає різниці, ресторан це народного депутата, або це ресторан якогось звичайного підприємця. Хоча це не його ресторан, це його минулий бізнес, пов'язаний був із ним. Є рішення, що ресторани повинні бути закриті, і потрібно підтримувати ці рішення, і робити так, як говорить закон або постанови Кабінету міністрів», – відповів він.

Як повідомляв УНІАН, у випуску програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" від 27 квітня йшлося про те, що столичний ресторан "Велюр", який пов'язують з народним депутатом від "Слуги народу" Миколою Тищенком, приймає VIP-гостей під час карантину. Також під час карантину, зазначається в розслідуванні, ресторан відвідував і сам Тищенко.

На це Тищенко у своєму Instagram написав: "У "Велюрі" ж я зустрічаюся зі своїми помічниками. З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму ... перетворення міста Києва", - заявив він. 28 квітням поліція перевірила інформацію ЗМІ щодо роботи ресторану "Велюр" у Києві під час карантину.

Як розповів співробітник Голосіївського управління поліції Андрій Вернігор, по прибуттю адміністратор закладу відкрив вхід до ресторану та пустив поліцейських всередину. "У закладі відвідувачів не було. Там перебували кілька працівників. Ми роз’яснили адміністратору ресторану законодавчі норми про дотримання карантину та відповідальність за його порушення. Адміністратор написав пояснення та зобов’язання щодо заборони закладам громадського харчування приймати відвідувачів у період карантину", - зазначив Вернігор.