"Робота не припинятиметься": у "Слузі народу" анонсували нові позачергові засідання ВР влітку

За словами нардепа, існує домовленість не припиняти роботу під час літнього періоду.

Верховна Рада України не буде зупиняти роботу через літню відпустку, народні депутати планують провести кілька позачергових засідань для ухвалення низки нагальних законопроектів.

Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Качура.

Читайте такожНа фракції "Слуги народу" в понеділок обговорять кадрові питання

"У нас буде скоріше за все два позачергових засідання Ради. Одне відбудеться за вимогою президента, а інше – на вимогу народних депутатів. Підписи зібрали, про це буде окремо оголошено. А взагалі – домовилися, що під час літнього періоду наша робота не буде припинятися. Ми будемо збиратися у зв’язку із накопиченням необхідних для прийняття законопроектів, соціальних законопроектів, антикоронавірусних законопроектів – будемо збиратися мінімум 3-5 разів за міжсесійний період", – розповів нардеп.

Качура повідомив, що його профільний парламентський комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування ухвалив рішення працювати в міжсесійний період у звичайному режимі.

"У нас багато питань, які треба вирішити перед місцевими виборами, завершити децентралізацію тощо", – пояснив нардеп.

Як повідомляв УНІАН, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання ВР на 13 липня.