Корнієнко заявив, що "Слуга народу" у понеділок обговорить кадрові питання / фото УНІАН

Народні депутати президентської фракції проведуть співбесіду з кандидатом на посаду віце-прем’єра з питань ОПК у понеділок, 13 липня.

Наразі не виключено, що на засіданні фракції обговорюватимуть й інші кадрові питання, повідомив перший заступник голови фракції "Слуга народа" Олександр Корнієнко, пише РБК-Україна.

За його словами, засідання фракції монобільшості планують провести ввечері в понеділок.

Відео дня

"Ми на фракцію запросимо пана Уруського. Рахуйте, що він вже запрошений на фракцію на вечір. Якщо буде решта кадрових наших питань підніматись, то ми їх теж на фракцію запросимо - або в понеділок або в інший день" - заявив Корнієнко.

Читайте також"Слуга народу" не проти участі головного санлікаря Ляшка у виборах мера Києва – Корнієнко

Парламентар наголосив, що наразі президент не зробив подання на призначення голови Нацбанку та голови Антимонопольного комітету. Офіційно нардепи не знають призвища кандидатур на ці посади.

"У нас поки що немає якоїсь фінальної інформації по внесенню від президента. Це його прерогатива. Тому поки що чекаємо цих кандидатур", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання ВР на 13 липня.