Кабмін призначив нових заступників деяким міністрам

Йдеться про сфери охорони здоров'я та про освіту.

Кабінет міністрів України сьогодні ухвалив низку кадрових рішень та призначив деяким міністрам нових заступників.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук. Так, посаду заступника міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції отримала Марина Слободніченко.

Також, за його інформацією, Кабмін призначив нового заступника міністра освіти і науки України. Ним став Денис Курбатов.

Своєю чергою міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко на своїй Facebook-сторінці зазначив, що Слободніченко є фахівцем у нормотворчій діяльності в сфері охорони здоров'я.

"Тривалий час працювала над адаптацією законодавства України до положень права Європейського Союзу. Глибоко розуміється на євроінтеграційних процесах та їх особливостях саме з точки зору зони відповідальності нашого міністерства… Впевнений, що Марина докладе максимум зусиль, аби цей рух був ще швидшим та ефективнішим", - зазначив він.

Призначення заступників міністрів - що передувало

Нагадаємо, 23 грудня 2022 року Кабмін звільнив Олексія Яременка з посади заступника міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції за власним бажанням.

28 березня Кабмін звільнив двох заступників міністра освіти та науки Олександра Костюченка та Олексія Шкуратова.

Зазначимо, що у березні Оксена Лісового призначили на посаду міністра освіти та науки замість його попередника Сергія Шкарлета.

Вас також можуть зацікавити новини: