Турчинов вирішив очолити штаб партії Порошенка

Політик заявив, що не планує йти до Ради чи на державні посади.

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що очолить штаб політичної партії "Європейська солідарність".

Про це він написав у Facebook.

Турчинов заявив про необхідність єднання та консолідації "всіх відповідальних патріотичних сил, всіх, хто здатен професійно діяти в екстремальних умовах багатовекторної кризи".

Читайте такожТурчинов про заяву Путіна: "споконвічно російські" болота можуть легко поміститися у межах Московської області

"Україні потрібне мирне перезавантаження влади. Нашій державі потрібні відповідальні професіонали, здатні зупинити руйнацію економіки, захистити країну та примусити всіх рахуватися з національними інтересами сильної і незалежної України. Мене не цікавить депутатський мандат чи державні посади, але щоб допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців, я прийняв пропозицію очолити штаб, який створює провідна українська опозиційна політична сила "Європейська Солідарність", - написав він.

Як повідомляв УНІАН, раніше Турчинов розповів, як під час захоплення Криму дзвонив Путіну і блефував в розмові зі спікером Держдуми.