"У кожного свої "блинчики": Зеленський похизувався біцепсами, показавши фото зі спортзалу

Глава держави регулярно займається спортом та хизується своєю фізичною формою.

Президент України Володимир Зеленський, незважаючи на щільний робочий графік, знаходить час для занять спортом. Так глава держави підтримує своє тіло в тонусі.

Читайте такожДружина Зеленського розкрила меню своєї родиниЯк доказ цього 43-річний очільник держави опублікував світлину зі спортзалу на своїй сторінці в Instagram.

"У кожного свої "блинчики" на сніданок! Всім гарного дня!", - написав у дописі президент.

Зазначимо, що він регулярно займається спортом та хизується своєю фізичною формою. Згадаймо хоча б світлину, коли його вакцинували від COVID-19.

Володимир Зеленський та спорт

Раніше Зеленський розповідав журналістам, що в юному віці займався вільною та греко-римською боротьбою, згодом - важкою атлетикою. Серед захоплень також були баскетбол та волейбол.

Раніше він вів фітнес-влог, де викладав відео своїх тренувань.

Зеленський уже неодноразово говорив, що любить бігати зранку. Причому робить це й у відпустці, і в робочих відрядженнях. За його словами, біг надає йому відчуття внутрішньої енергії. Але від нього у президента болить поперек.

Глава держави також розповідав журналістам, що любить снідати яєчнею з овочами, але найсмачніший сніданок для нього - хліб з маслом і сиром, чай з лимоном і кава. Водночас президент відмовився від цукру, бо гладшає від нього.