У РНБО помітили незвичайну особливість у поведінці Путіна (відео)

Данілов каже, що президент РФ останнім часом виглядає знервованим.

Через велику кількість подій, що відбуваються навколо президента РФ Володимира Путіна, він останнім часом виглядає вкрай знервованим.

Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов.

"Ми бачимо сьогодні вкрай знервованого Путіна. Відбувається дуже багато подій, людина дуже нервує з багатьох питань. Справа в тому, що коли він каже, що для них "питання по Криму вирішено" - для нас питання по Криму не вирішено - це наша земля і ми спокійно і виважено будемо робити все, щоб Крим та окупована територія Донецької та Луганської області повернулися додому, повернулися до нашої країни і ми це обов'язково зробимо", - запевнив чиновник.

Данілов додав що спосіб досягнення цієї мети буде залежати від України.

В цьому ж ефірі Данілов і головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявили, що Україна наразі не планує військових операцій зі звільнення окупованого Донбасу та Криму.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента Російської Федерації Володимира Путіна Дмитро Пєсков заговорив про напад України на РФ заради Криму.

Загроза нової агресії Росії

З листопада 2021 року Росія зосередила на кордонах з Україною понад 100 тисяч військових. Міжнародне співтовариство побоюється, що Кремль приверне армійців і техніку до повномасштабного наступу.

У зв'язку з новою загрозою російської агресії в Східній Європі США, Британія і ЄС працюють над інструментами стримування намірів Путіна, зокрема шляхом введення жорстких санкцій.

США і низка країн Європи погодилися передати українській армії військове озброєння для захисту суверенітету держави від ймовірного нового наступу Росії.