Арахамія: не варто чекати висловлення недовіри уряду

За словами голови фракції "Слуга народу", парламент вже завтра може призначити нових міністрів.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запевняє, що не варто чекати висловлення недовіри уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам.

Читайте такожПорошенка викликали до ДБР у справі про прослуховування міжнародних перемовин

Відповідаючи на питання, чи може незабаром бути висловлено недовіру уряду, Арахамія сказав: "Я думаю, що не варто чекати ніякої недовіри уряду. Поодинокі кадрові питання і ротації можна точно чекати, я думаю. Саме на цьому тижні, я сподіваюся, що у нас буде три нових міністри. Це міністр захисту довкілля, це міністр освіти, міністр культури і віце-прем'єр з питань європейської інтеграції. Я думаю, що десь 4, можливо, 3 буде людини, які будуть проголосовані".

На уточнення, чи ці голосування в парламенті відбудуться вже завтра чи у п'ятницю, Арахамія зазначив: "Якщо встигнемо, це буде завтра".

Також на питання, хто зайде до парламенту замість депутата від "Слуги народу" Олександра Ткаченка у випадку його призначення до уряду, голова фракції зазначив, що це має бути юрист Денис Маслов.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 3 червня, до Верховної Ради надійшли подання прем'єр-міністра щодо кадрових призначень в уряді.

На сайті парламенту зареєстровано проекти постанов щодо звільнення Вадима Пристайка з посади віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та призначення на цю посаду Ольги Стефанішиної, а також про призначення Олександра Ткаченка міністром культури та інформаційної політики, а Романа Абрамовського – міністром захисту довкілля та природних ресурсів України.