Путін "зараз слабкий" і є історична можливість перемогти його, - екс-співробітник ЦРУ

Він закликав владу США швидше виділити допомогу Україні.

Колишній офіцер ЦРУ Джон Сайфер закликав країни Заходу надати Україні велику військову підтримку, заявивши, що Путін "зараз слабкий".

"Заради всього святого. У нас є історична можливість перемогти ворога, який уже багато років воює з нами. Путін руйнує все, що для нас важливо. Він зараз слабкий. Перестаньте бути такими боязкими і дійте як наддержава", - закликав Сайфер республіканців, які ніяк не дають схвалити допомогу Україні.

Сайфер додав: "Дайте Україні те, що їй потрібно для перемоги!"

Зеленський про допомогу західних партнерів

Український президент Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю CBS News, що Україні потрібна "допомога зараз", попередивши про російський наступ, що насувається, і про можливість переходу конфлікту на територію НАТО, якщо Путіна не зупинити. Україні потрібно більше артилерії та американських систем протиракетної оборони "Патріот", сказав він.

"Десятки мільярдів залишаються у США", - сказав Зеленський. "Скажімо чесно, гроші, які виділяються Конгресом, адміністрацією, у більшості випадків... залишаються в США. Ці боєприпаси до нас ідуть, але виробництво відбувається там, і гроші залишаються в США, і податки залишаються в США", - сказав Зеленський.

"Так, до нас приходить величезна підтримка, але вона нам потрібна", - додав він.

Вас також можуть зацікавити новини: