Зеленський "під ялинку" скликає засідання РНБО

Поки що невідомо, які питання розглядатимуть.

Президент Володимир Зеленський скликає нове засідання Ради нацбезпеки та оборони. Засідання заплановане вже на наступний тиждень.

Про це йдеться в заяві апарату РНБО.

Згідно з повідомленням, нове засідання РНБО має відбутися 29 грудня.

"Сьогодні, 24 грудня 2021 року, після доповіді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данилова Президенту України Володимиру Зеленському Глава держави прийняв рішення про проведення в середу, 29 грудня 2021 року, засідання РНБО України", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожПривід Порошенка до суду: адвокати не мають офіційної інформаціїНаразі невідомо, яке термінове питання розглядатимуть перед Новим роком.

Довідка УНІАН. Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) - координаційний орган з питань національної безпеки і оборони при Президентові України. Відповідно до статті 107 Конституції України РНБОУ координує і контролює діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.

Як раніше повідомляв УНІАН, секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що в Україні у разі необхідності можуть ввести воєнний стан, однак зараз її немає.

Вас також можуть зацікавити новини: