Фаршировані яйця дуже просто готуються і їх зручно їсти руками.
Швидкі закуски на Новий рік 2023 урізноманітнюють святковий стіл і розпалюють апетит. Популярною святковою закускою в Україні вважаються фаршировані яйця. Вони досить легко і швидко готуються, а ще їх зручно їсти руками.
Страва готується за простим принципом: яйця варять круто і розрізають навпіл. Жовток дістають з яйця і додають в начинку, а білок наповнюють начинкою. Прикрашають готову закуску зеленню, ікрою або оливками.
На 6 яєць:
Варені яйця розрізати навпіл. Жовтки витягнути і подрібнити виделкою, змішати з майонезом і гірчицею. Курку відварити до готовності і дрібно нарізати. Моркву і сир натерти на тертці, зелену цибулю дрібно нарізати. Змішати начинку і наповнити курячі білки.
На 5 яєць:
Яєчні жовтки натерти на дрібній тертці, а плавлений сирок - на крупній. Щоб сирки краще натиралися, їх можна попередньо покласти в духовку на 20 хвилин. Шинку і огірки нарізати дрібними кубиками. Змішати начинку і заправити половинки білків.
На 6 яєць:
Яйця відварити до готовності і остудити. Розрізати навпіл і натерти жовтки на дрібній тертці. Сир натерти крупно, а огірки дрібно нарізати. З тунця злити рідину. Дрібно порубати зелень. Змішати всі інгредієнти і наповнити половинки білків начинкою.
На 6 яєць:
Варені яйця розрізати навпіл і розім'яти жовтки виделкою. Яблуко очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. Змішати білки, яблуко, печінку тріски і майонез, посолити і поперчити за смаком. Начинити половинки яєць. Прикрасити закуску зеленню.