Смачним хот-догом багато хто полюбляє ласувати, а його зовсім нескладно зробити вдома.
Смачний і ситний хот-дог зовсім нескладно приготувати вдома.
Булочки можна випекти вдома або ж узяти готові. Як добавка до сосиски або ковбаска можуть використовуватися різні інгредієнти: свіжі або мариновані овочі, квасоля, сири, бекон, салат-латук, різноманітні соуси та багато іншого.
Для булочок
Для начинки
Приготування тіста. У миску просіяти борошно, додати сіль, цукор та сухе молоко. Перемішати інгредієнти в мисці, зробити лунку. У чашці змішати воду з дріжджами до однорідності та влити у лунку.
Почати вимішувати ложкою. В процесі додати розтоплене масло. Замісити, наскільки це можливо, ложкою. Викласти тісто на стіл, і дати відпочити. Миску вимити та трішки змастити її вершковим маслом.
Тісто вимісити руками до однорідності. Через 10 хвилин замісу воно стане доволі м'яким. Викласти тісто у миску, затягнути плівкою й залишити його на вистоювання, поки воно не зросте в 2 рази, на це піде приблизно від 30 до 60 хвилин.
Потім обім’яти тісто, випустити з нього повітря й покласти на друге вистоювання – воно має бути вдвічі коротшим за перше.
Після другого вистоювання сформувати з тіста 6 булочок і викласти їх для останнього вистоювання на деко або в формочки. Дати їм зрости вдвічі.
Читайте такожНіжні вареники з сиром: як приготувати неймовірно смачну страву
Випікати булочки при 190°С впродовж 25 хвилин. Готові булочки обернути рушником і викласти на решітку щонайменше на годину.
Приготування начинки. Відварити яйця, остудити. Дрібно нарізати яйця та крабові палички. Додати до них нарізаний огірок, зелень, майонез, сіль і перець. Змішати.
Булочки надрізати, злегка змастити м'якуш гірчицею. Викласти салат.
Сосиски підсмажити до золотистого забарвлення у вершковому маслі, викласти на начинку та полити домашні хот-доги соусом.