Яскраві млинці можна подавати на будь-яке сімейне торжество, або ж урізноманітнювати ними щоденне меню.
Млинці з червоною рибою – не просто дуже смачна, а ще й ефектна страва, яка чудово виглядатиме на будь-якому святковому застіллі. Вони красиві у розрізі, особливо якщо додати в начинку м'який сир, зелень, огірок, авокадо або зелену цибулю.
Для начинки
Яйце розбити в миску, додати сіль та цукор, перемішати.
Читайте такожНайсмачніші млинці на Масницю: рецепти найкращих святкових ласощів
Розігріти сковороду, змастити олією й посмажити млинці з двох боків до готовності. Готові млинці змащувати вершковим маслом, щоб вони не злиплися між собою.
Сир натерти на великій тертці.
На кожен млинець викласти натертий сир, шматочки червоної риби й скрутити рулетом. За бажанням кожен рулет можна порізати на маленькі шматочки.
Для начинки
Білки відокремити від жовтків. Збити білки.
Жовтки розтерти з цукром. Додати масло, борошно, гаряче молоко та сіль. Вимісити суміш до однорідної маси.
Додати в тісто білки. Добре перемішати його до однорідної маси.
Випікати невеликі млинчики на добре розігрітій сковороді з двох боків.
Філе лосося порізати на тонкі шматочки. Млинці намастити кремоподібним сиром і покласти шматочки лосося. Скрутити млинчики в трубочку.
Збити яйця у глибокому посуді. Змішати їх із молоком та олією. Додати цукор, сіль і розпушувач.
Розігріти сковорідку. На розпечену сковороду вилити ополоник тіста, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Обсмажити млинці з двох боків, відразу ж накрити їх рушником.
Нарізати сьомгу на тоненькі шматочки й покласти на млинці. Туди ж додати ікру. Розмазати смужку вершкового сиру. Скрутити млинці у рулетики. Розрізати кожен рулетик навскоси й викласти акуратно на блюдо.